Geschiedenis

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Geschiedenis

We gaan een stuk terug in de tijd.We belanden in begin jaren 60.Mijn vader,Johan Wekking begint voor zichzelf.Na lang wikken en wegen besluit hij een auto-taxibedrijf te beginnen.Deze bedrijven waren in de loop der jaren zo groot geworden dat jij besloten had om het taxibedrijf te verkopen en verder te gaan als rijschoolhouder.

 
In de jaren tachtig mocht Johan Wekking wegens omstandigheden niet meer werken en hebben de zonen Jeroen en Wilfried het bedrijf overgenomen.
 
Na een periode van 2 jaar houdt zoon Jeroen het voor gezien en wordt chauffeur. Hierna ben ik, Wilfried Wekking, doorgegaan onder de naam V.O.F Wekking bv.
 
In 2001 heb ik deze verkeersschool verkocht,maar zoals het bekende gezegde al luidt 'Bloed kruipt waar het niet heen kan gaan'
 
Dus in 2005 ben ik weer voor mijzelf begonnen onder de naam W.Wekking Aanhangerrijschool eerst alleen met het geven van aanhangerrijlessen maar al spoedig kwam er ook veel vraag naar gewone autorijlessen en zodoende ben ik daar ook weer mee begonnen en met zeer goed resultaat.
 
In mijn 30 jaar als rijinstructeur beschik ik over veel ervaring en dit geeft als resultaat dat mijn slagingspercentage boven het gemiddelde ligt.